Col·labora

AMPA: Col·labora

Des de fa uns quants anys, les AMPA de les escoles públiques hem anat tenint contactes, organitzant diferents conferències, debats etc., amb una finalitat comuna, reivindicar la importància de l’educació dels nostres fills i filles.

RECORDEU!

Les reunions de la junta de l’AMPA són obertes a la participació de tothom que ho desitgi; generalment es fan el primer dimarts de cada mes, a dos quarts de deu del vespre. A part del contacte via correu electrònic, teniu a la vostra disposició una bústia de suggeriments al plafó d’anuncis, sota el porxo central. No s’hi val a quedar amb dubtes o amb ganes de dir coses: pregunteu tot el que vulgueu saber, expresseu les vostres opinions, aporteu idees. Estigueu al cas de totes les activitats a través dels informatius de l’escola i de l’AMPA, i al plafó que hi ha a l’aparcament.
Necessitem la vostra col·laboració, ja sigui participant directament en el funcionament de l’AMPA, o fent-nos arribar qualsevol mena de dubte, queixa o suggeriment i, és clar, participant en les activitats que s’organitzen.